lauantai 29. tammikuuta 2011

Ruskeat kaksosetKassikaksoset, ei-identtiset.
Tässä taannoin löysin vaatehuoneen ylähyllyltä muutaman laukun, niistä yksi hoitaa nyt käsilaukun virkaa (kts. secondhandbag). Tämä kaksikko pääsee harvemmin käyttöön, koska kuuluu pikkulaukkujen klaaniin. Pullean mahonginruskean nahkalaukun löysin kerran jostain kirpparilta, siinä on jotain hassua ja sympaattista. Käytössä varmaan olisi useamminkin, mutta on niin pieni, ettei esim. tämänhetkinen lompakkoni mahdu sinne ollenkaan. (Sehän voisi toisaalta olla hyväkin asia, säästyisi rahat monessa tilanteessa, kun lompakko pitäisi jättää kyydistä pois :))
Toinen, konjakinruskea kirjekuorilaukku - nahkaa sekin - on peräisin serkkuni kotoa, joskus 60-luvulla ollut kovassa käytössä. Todellinen retroaarre!

Ei ollenkaan hassumpaa jemmata joskus jotain oikein huolellisesti. Kun sitten vuosien jälkeen vahingossa löytää jemman, voi olla ikionnellinen aarteistaan, joiden olemassaolon oli jo unohtanut :)

Laukuista puheenollen... tänään kirppiskierroksella tarttui mukaan jälleen vähän tarviketta farkkulaukkuja varten. Pieni ompelutauko on tehnyt terää, nyt alkaa jo materiaalia kerääntymään ompelukoneen kulmille ja kolme kassitilausta odottaa. Mutta niistä lisää, kunhan on jotain valmista.

Nyt jännäämään Kiiran luisteluita, sitten kipaistaan naapuriin iltapäiväkahveille :)


Lauantaiterkuin,

Ellis

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti