sunnuntai 9. tammikuuta 2011

Kahvia vai teetä?
Meillä kävi loppiaisena vieraita. Toinen otti kahvia, toinen teetä. Ei ollut (tälläkään kertaa) mikään yllätys, että teelokerikossa oli vain yksi teepussi jäljellä, kun kukaan (=minä, joka juon vain ja ainoastaan kahvia) ei ollut muistanut tarkistaa, mikä on tilanne teerintamalla.. No, nyt onneksi sattui mukavasti, kun joulun aikaan meille oli kantautunut parikin pussia irtoteetä, jotain mielenkiintoisia sekoituksia kinuskista ja muusta... kuulosti hyvältä. Sitä siis kattamaan pöytään kuin tottuneinkin teen tarjoaja.
Seuraava probleema tuli eteen, kun olin kaatamassa vettä teekuppiin. Mistään ei löytynyt minkäänlaista spagettilävikköä pienempää siivilää tai haavia, millä olisi voinut kivasti liottaa teetä kupissa. Sitten muistin, että jossain on vanha kiva lusikka, jossa on suljettava "pesä" teetä varten. Se löytyikin (vahingossa) ilman suurempia etsintöjä, joten pääsimme kahville ja teelle ennen niiden jäähtymistä :)

Ilta sujui tosi mukavasti, keittelimme vielä toisetkin kahvit ja teet, ennenkuin vieraat suunnistivat kotiin. Laitellessani kuppeja tiskikoneeseen, silmiini osui juurikin ruokapöydän kohdalla seinällä oleva taulu, jonka kerran siihen askartelin. Siellä ne meidän siivilät... Ja jos sattuisi joskus haarukat loppumaan, niitäkin löytyy. Heti siitä siivilöiden alapuolelta :)

Että tervetuloa vaan meille teelle!

Ellis

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti