lauantai 22. tammikuuta 2011

Welcome to my office

Mulla on ikioma toimisto. Puulattialla ja ikkunalla (pieni ikkuna ylhäällä katon rajassa, ei näy kuvissa), valkeat seinät ja antiikkipöytä. Kuulostaa kivalta, eikös vaan?

Meillä kotona tapahtui ensimmäinen isompi muutos kotijoukkojen kokoonpanossa viime syksynä, kun vanhin lapsista - nyt siis jo aikuinen - muutti kotoa pois. Kotiin tuli tyttären kokoinen aukko ja samalla yksi makuuhuone tyhjentyi, sänky ja jotain muuta pientä jäi toki viikonloppuvisiittejä varten.

Siinä rytäkässä tuli päivitettyä vähän muutenkin kodin tiloja. Oman osansa muutoksesta sai siinä yhteydessä tämä mun maisemakonttorini. Se lähinnä selkiytyi ja siistiytyi liiasta tavarasta ja koneista, kun vanha nuorison käytössä oleva tietokone tulostimineen ym. muutti tyhjään makuuhuoneeseen. Samalla uusi tuoli (kirppikseltä vime kesänä) pääsi käyttöön.
Voiko näin pientä kopperoa edes sanoa avaraksi, heh... No, siltä se nyt kuitenkin tuntuu. Entisen ja nykyisen vertailuun ei kuvien puuttuessa ole visuaalista mahdollisuutta, mutta voin kertoa, että muutos on huomattava.
Tämä noin kahden neliön entinen vaatehuone pitää koostaan huolimatta sisällään lähes kaiken tarpeellisen.
Pieni mutta kompakti :)

Leppoisaa lauantai-iltaa!

Ellis

1 kommentti:

  1. Mietiskelin tässä tovin jos toisenkin, kuinka moni ystävistäni (siis naisista!) vaihtaisi vaatehuoneen toimistokäyttöön? Tulos: none! Oot sä kyllä aika lyyli Ellis!
    Mut soma toimisto sulla/mäkillä on ja totta, avartunutkin :)

    VastaaPoista