tiistai 4. tammikuuta 2011

Beauty twins

Eilen illalla kotiuduin huutokaupasta kahden kaunokaisen kanssa. Vanhat 50- luvun tuolit (jotka siis jo viime viikolla huusin, mutta jotka nyt vasta sain mahtumaan autoon) ovat nyt parkissa takapihan terassilla. Päälliset ovat käsinojien alapuolelta (ja vähän muualtakin) paikoin puhki kuluneet, joten uusi kangas taitaa olla ainoa vaihtoehto? Lienee viisainta turvautua ammattilaiseen - verhoilijaan- itse kun en ole verhoillut keittiön tuolien istuinosaa lukuunottamatta mitään ;)
Olen kuitenkin tuoleista tosi iloinen, varastosta löytyy niihin täydellisesti sopiva pikku pöytäkin!
Tuolit ajattelin laittaa - sitten joskus- takkahuoneeseen, kahden korituolin tilalle. Korituolit ovat kyllä kivat, mutta niiden varalle on muita suunnitelmia.
Eilen huutokaupasta tarttui mukaan sateenvarjoteline noin viiden pitkävartisen sateenvarjon kanssa. Olipa mukaan eksynyt yksi vanha ratsupiiskakin! Kuvaa en telineestä saanut, koska se unohtui miehen autoon... Myös vanha puinen valokuvakehys ja siinä ollut vanha valokuva kauniista nuoresta tytöstä löytyi muutamalla eurolla.
Huutokaupassa on aina tosi mukava tunnelma. Ihmiset tulevat sinne viettämään iltaa toivoen löytävänsä jotain kotiin vietävää -halvalla tottakai- ja meklari itse on oikea persoona!

Seinän maalaaminen ei meinaa onnistua. Eilen lähdin hakemaan maalia alakerrasta huomatakseni, että olinkin epähuomiossa vienyt sen joskus kesällä autotalliin. No, sehän oli tietenkin umpijäässä! Tänään en vielä ole ehtinyt kurkistamaan maalipönttöön, josko se olisi sulanut. Sitäpaitsi nyt on jo pimeää, en voi enää maalata tänään anyway :)
Puiden kanto ja saunan lämmitys odottaa, huomenna on tiedossa ystävän tupaantuliaiset!

Ellis

2 kommenttia:

  1. Oi, onpas hienot! Tykkään tuolien pyöreästä ja vahvasta muodosta. Puuosat kruunaa kaiken! Verhoilusta en juuri tiedä, ammattilaiselle oman viiskytlukutuolin kiikutimme. MAKSOI, mut kun kuuntelin verhoilijan raporttia kaikesta, mitä hän oli tuolille tehnyt ja mitä kaikkea ottanut huomioon, niin uskoin ja uskon edelleen, että ammattiverhoilu kannatti.

    VastaaPoista
  2. Juu, ammattilaiseen luotan kyllä, en uskalla edes ajatella, miltä tuolit näyttäisivät oman käsittelyni jäljiltä :)

    VastaaPoista