perjantai 21. tammikuuta 2011

Bad Hair DayBHD, tänään.
Heräsin hiukan liian myöhään, joten asialle ei ollut paljoa tehtävissä (tänäkään aamuna). Kun on edellisenä iltana käynyt saunassa / suihkussa liian myöhään, ei tietenkään jaksa levitellä hoitoaineita ja muita asiaankuuluvia tököttejä hiuksiin enää yömyöhään.
Aamulla hiuspehko onkin sitten kuin pakkasessa kuivunut rappuluuta.

Talvi ei ole parasta aikaa minun hiuslaadulleni. Ahkerasti yritän käyttää hoitoaineita, mutta pakkanen ja pipokausi vaan tekevät tepposet...
Hiuksissani on talvisin kaksi perusilmettä. Aika usein ne ovat kuin lehmän nuolaisemat (sähköiset, littanat, ohuen tuntuiset), toisinaan taas näytän vinttikoiralta, jolla on ollut paplarit päässä (kimmoisat, mutta ekstra-pörröiset). Näinä aamuina, jos aikaa ei ole korjata tilannetta muutoin, on olemassa kaksi tarviketta, jotka voivat pelastaa päivän - ainakin hiusten osalta.
Toinen on hiuslenkki (tai mikä vaan hiuslenkiksi sopiva, kuten tässä tapauksessa nappi-rannekoru) ja toinen tuiki tavallinen lyijykynä (muitakin kyniä voi kokeilla).

Kynänuttura on ehkä maailman helpoin. Kieritä hiukset ylöspäin samoin kuin teet hiusklipsiä varten. Työnnä kynä toiselta puolelta hiusten läpi. Tee sitten kynällä pieni käännös ja työnnä takaisin samalla tavalla toiseen suuntaan.
Kas näin sinulla on valmis kynänuttura! Tähän nutturaan on melkein aina tarvike (=kynä) mukana ja se on aina nopeasti korjattavissa, siis helppo pitää siistinä koko päivän. Ja mikä vielä kätevää, jos tarvitset äkkiä kynää, on se aina käden ulottuvilla!

Näin täällä tänään. Kampaajan aikaan on melkein kuukausi vielä, koitetaan kestää...

Mukavaa perjantai-iltaa!
Ellis

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti