sunnuntai 2. tammikuuta 2011

Vielä on joulua jäljellä
Ajattelin laittaa joulun laatikkoon taas odottamaan ensi joulua, mutta sitten päätin katsella koristeita ja kynttilänvaloa vielä pari päivää. Annoin samalla jatkoaikaa itselleni painonpudotus-rahan säästäminen-liikunta -kauden aloittamisesta. Ainakin sen voi aloittaa vähitellen - sitä mukaa, kun joulukoristeet karsiutuvat ja koti muuttuu taas tammikuisen valoisaksi ja avaraksi. Tosin kausi alkoi virallisesti eilen, kun päätin lähteä sauvakävelylle. Olinkin reippailemassa omasta mielestäni ainakin 1,5 tuntia. Kellon mukaan keppilenkkini kesti 50 min. Heh!
Tänään pitäisi vielä käydä ainakin pieni lenkki ulkoilemassa. Niiden keppien kanssa. Tosin ohjelmassa on myös vanhan kirjoituspöydän raahaaminen alakerran pajasta ylös yhteen makuuhuoneeseen , josta on kehkeytymässä työhuone. Ehkä siinäkin muutama suklaakonvehti saa kyytiä..
Mutta huomenna matkaan huutokauppaan! Viime maanantaina huusin kaksi 50-luvun nojatuolia takkahuoneeseen 40 eurolla, sen lisäksi vanhan öljyvärimaalauksen ja pari vanhaa Sibelius-kirjaa. Saa nähdä löytyykö aarteita huomenna!

Mukavaa sunnuntaita!

Ellis

1 kommentti:

  1. Jipii ja jee, tätä on odotettu! Ilon ja onnen voimia uuteen vuoteen ja bloggailuun :) Meidän miesväki pitää kiinni kuusesta, vaikka mulla jo kevättuulet puhaltais.

    VastaaPoista