keskiviikko 9. helmikuuta 2011

Cleaner
Siivousta ei voinut enää välttää. Lyhyt päivä töissä, eikä mitään sopivia verukkeita.
Vauhtia haettu Vitikkalan kartanosta, missä silitelty ja hypistelty ihania vaatteita, koruja, puukenkiä, kodin kaunistuksia.
Melkein löysin itseni muhkean päiväpeiton kanssa kassalta, mutta järjen ääni voitti (toistaiseksi). Tyydyin järjettömän kokoiseen voisilmäpullaan ja kupilliseen kahvia. Niistä seuranneeseen huonoon omaantuntoon vedoten kävelin kotiin tultuani siivouskaapille, vedin imurin esille ja aloin huristelemaan.

Ihailen ihmisiä, jotka nauttivat siivoamisesta. Ihan totta. No, joskus se on toki kivaa, kun se alkaa omasta inspiraatiosta tai tulee spontaani tarve vaikka tehdä joku pikku remppa tai vaihtaa järjestystä. Tai silloin, kun mieluisia vieraita on tulossa. Se kuuluu silloin johonkin pakettiin mukaan, hoituu samantien muun toiminnan ohessa.

Keittiössä imuroidessani paidan helmat nousivat äkkiä ilmaan Marilynin tyyliin... I think imuri likes me :)
(Paita on 5 euron löytö KappAhlista, neuletakki maksoi peräti 7 euroa)


Keskiviikkoillan puhtoisin terveisin,

Ellis

PS. Tällä viikolla elän päivän edellä kalenteria. Mulla on tänään ollut jo torstai, kun teillä muilla vasta keskiviikko, heh.. Jos tää vaikka kestää pitempään, mulle tulee kiva pitkä viikonloppu :)

2 kommenttia:

  1. Siivouskannustinvinkki: Hanki iPod, lataa se mielibiiseillä, pistä napit korviin, kaiva imuri esiin ja ala rokata, vaihda imuri moppiin ja bailabaila, siirry mopista pöly- ym riepuihin ja ketkuta menemään, ota mattojen ravisteluun pontta rumpusooloista ja tsadaa, et ole ainoastaan siivonnut, vaan myös hikijumpannut, saanut kielikylpyä ja matkannut biisien mukana ties missä!

    Tehokasta ja kivaa, sanoisin. Takana juuri 2 h tuota kaikkea kera Brucen, Tomas Ledinin, Patricia Kaasin, Juha Tapion, Johanna Iivanaisen, Trio Töykeidein, Abban, U2:n, Lisa Ekdahlin...

    VastaaPoista
  2. Kuulostaa mainiolta! Tuon musan tahtiin jopa minä saattaisin pitää siivoamisesta:)
    Kirjoittaisinko jo varulta joulupukille?

    VastaaPoista