perjantai 11. helmikuuta 2011

Pieni ilmoitusasiaMeilläkin on ilmoitustaulu :)
Aattelin kertoa siitä, kun olen itse lukenut ihanista ja persoonallisista ilmoitustauluista ja projekteista, joissa etsitään/värkätään sellaisia. Sitähän minäkin meille kaipaisin, sellaista kunnollista ja selkeää kalenteri-ilmoitustaulu- sisustuselementtiä. Että edes joskus muistaisi jotain. No, kunnes saan aikaiseksi paremman, tämä vanha rikkalapio ajakoon asian.
Se on itseasiassa ihan hellyttävä, kun yrittää vanhan kakkumuottimagneetin kanssa muistuttaa tätä huonomuististen ja hajamielisten kotijoukkoa.

Tänään huomasin, että ilmoitustaululla pilkistää pieni (eihän siihen iso lappu mahdukaan!) valkoinen lappu. Kipin kapin kiiruhdin katsomaan, onko sinne joku laittanut jotain, mitä pitäisi muistaa. No, siellä oli valkoinen sydämen muotoinen lappu, jossa luki koristeellisilla kirjaimilla "Ihanaa Joulua!".
Ihan itse tekemäni muistilappu, jonka olin varmaan joulukiireen keskellä sinne tyrkännyt. Nythän taitaa olla helmikuu jo kohta puolivälissä... tämmöinen akuutti foorumi meillä ;)
Vaihdoin vuodenaikoihin nähden neutraalimman lapun ilmoitustaululle. Karkkipäivä on hyvä lappu, voin sen varjolla kipaista kioskille aina, kun muistan vilkaista seinälle. Näppärää!

Tämä ajan patinoima rikkalapio on muuten varsinainen kassamagneetti. Käsityömessuilla se oli rekvisiittana ja "telineenä" mukana ja kovinkin moni kysyi, mitä mahtaa maksaa, hih. Jokaisen kätevän emännän kapistus. Näitä ei muuten jokaisessa marketissa myydäkään, tämä yksilö löytyi Ruotsista toissa kesänä, vanhasta antiikkikaupasta :)

Perjantaifiiliksin,

Ellis

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti