sunnuntai 6. helmikuuta 2011

Talvipuutarha

Terveisiä lumisesta, hiljaisesta, nukkuvasta talvipuutarhasta. Puut pitsiä, marjapensaat piilossa.
Lunta on taas tullut lisää... Tuntuu uskomattomalta ajatella, että parin kuukauden päästä on jo huhtikuu hyvässä vauhdissa ja kesä tekee tuloaan. Tekeehän?

Viikonloppu meni taas kuin siivillä. Lauantai-illan ohjelmasta huolehti rakas, pieni, sympaattinen ja kaikkiruokainen mopsi. Se oli jotenkin päässyt yksin ollessaan eteiseen isojen poikien (miehen kaksi lintukoiraa) koiranruokasäkille. Säkki on noin viisi kertaa mopsia suurempi, mutta se oli jo (ONNEKSI!) tyhjenemään päin. Mopsi oli säkin selätettyään ryöminyt sen sisään ja ollut ikäänkuin eväsretkellä...
Sisälle tullessani eteisen matto oli kasassa, koiranruokasäkki kyljellään ja mopsi siinä vieressä vatsa killillään huuliaan nuoleskellen, onnellinen ja raukea ilme ruttuisella kuontalollaan. Hetken päästä se muistutti jo uhkaavasti potkupalloa, joten runsaan vesitankkauksen jälkeen oli tiedossa ulkoilua noin tunnin välein. Siinäpä mukava lauantai-iltapuhde :)
No mutta pääasia, että pienen ystävämme jalat ja suolisto kestivät rankan herkuttelun.

Koska mopsi ahtoi itseensä muutaman päivän eväät kerralla, on sillä tiedossa kevennetty alkuviikko. Kevennystä kaipaa allekirjoittaneenkin ruokavalio kaikkien Runebergin torttujen ja laskiaispullien jälkeen... Huh.

Sunnuntaiterkuin,

Ellis

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti