maanantai 7. helmikuuta 2011

Löytöjä ja väkerryksiä

Poikkesin tänään hetken mielijohteesta tutulla kirppiksellä töistä kotiin päin ajellessani. Kotiin vietäväksi löytyi punaruutuinen iso liina, kaksi kaunista tyynynpäällistä sekä nostelginen pakkaus vanhoja neppareita. Lompakkokin on tallessa ;)
Punaruutuliina päätyy kassien vuoreksi, siinä oli iso tahra keskellä liinaa, mutta eipä hintaakaan ollut kuin euro. Tyynyliinat sopivat aika hyvin tulevan sänkypeiton kanssa yksiin, siis ehkä sen kaveriksi. Sitten joskus, kun sänkypeitto valmistuu...

Valmistumistansa odottaa myös kaksi laukkua, jotka on tilattu tämän viikon loppuun. Olen joskus ajatellut ja ääneenkin maininnut, että taidan olla parhaimmillani pienessä kiireessä. Höh. Sehän siis tarkoittaa suomennettuna sitä, että olen viime tipan ihminen, vain vähän kauniimmin sanottuna ;)

No, tästä johtuen minut tapaa tämän viikon kuluessa varmimmin ompelukoneen ja paininjalan välistä, siis työpäivän jälkeisenä aikana. Vaikka laukut jo puolivalmiita ovatkin, kaikenlaiseen näpertämiseen, sommitteluun ja suunnitteluun kuluu paljon aikaa, yhtään liian aikaisin eivät nämäkään kapsäkit valmistu. Mutta tekeminen on kivaa!

Vielä kun joku keksisi mulle sellaisen ompelukoneen, jossa yhdistyisi kuntosalilaite ja ompelukone, voisin ompelun ohella hoitaa tätä rantakuntoon kesäksi- projektia. Hei mutta HALOO - vanha kunnon polkukone- Singer! Jos jostain mahtais löytyä vielä oikein ruosteinen ja jäykkä, tulis jalkalihaksille kunnon vastus! No joo...

Kokeilin eilen tehdä näitä ruusukkeita (niillä taitaa olla joku ´oikea´ nimikin?) mitä monilla näkee laukuissa, hatuissa, takeissa jne. Käytin mallina erikokoisia lautasia ja siniseen laitoin lisäksi väliin vielä pienen pitsisen virkkauksen. Vanhat napit vielä kaiken päälle ja se on siinä!

Näin se viikko taas hurahti käyntiin, kohta pääsee taas tunnin visiitille sinne ihanaan linnaan (Italiassako se oli?) niiden kotomaan julkkisten kanssa.
Äkkiä saunapuita hakemaan ennen sitä...

Ellis

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti