torstai 3. helmikuuta 2011

Kamera sukkahousuissa

Uuden Pirkan niksipirkassa oli hauska sukkahousuniksi: laita vaaleat sukkahousut kameran linssin eteen, niin saat kuvistasi kivasti vanhanaikaisen näköisiä :)
Pitihän se kokeilla heti. Kaivoin sukkalaatikosta vaaleimmat sukkahousut, mitä löytyi ja eikun Canon sukkahousun lahkeeseen ja sitten kuvaamaan. Vertailun vuoksi kuva myös ilman nailoneita...

Hiukan huvittuneena totesin, että täällä vikaa on varmaan sekä kamerassa että sukkahousuissa ja etenkin linssin takana olevan henkilön kuvaamistaidoissa :) Joka tapauksessa kuva ei mun mielestä ole hiukkaakaan vanhanaikaisen näköinen, korkeintaan näyttää siltä, että keittiössä olisi lätyt kärähtäneet oikein kunnolla.
Varmaan hyvällä kameralla, hyvässä valossa ja vielä hiukan vaaleammilla sukkahousuilla tulos voisi olla hyvä tai ainakin parempi.

Päätän siis vastaisuudessakin kuvata ilman sukkahousuja - siis kameran yllä :)

Viikonloppua odotellen,

Ellis

5 kommenttia:

 1. HEH :D No oli kyllä kokeilemisen arvoinen juttu, naurattaa. Jos pitäis vielä testailla eriVÄRISILLÄ sukkiksilla? ;)

  VastaaPoista
 2. Tästä irtosi kyllä päivän parhaat naurut! Sähän voisit tehdä artikkelisarjan: Niksipirkka testissä - Ellis hoksaa ja kokeilee. Tai: Ellis & pirkkaniksit. Tai: Niksipirkka Elliksen tapaan. Tai: Ellis niksipirkkailee - tai: Niksipirkka ellistelee.

  VastaaPoista
 3. Rilla: Joo, hyvä idea nuo eriväriset... aika sähäkät kuvat saisi esim. punaisilla sukkiksilla :)

  Viipi: Palkkaiskohan ne mut Pirkka-lehteen :) raportoisin sit mitkä niksit toimii ja mitkä ei...

  VastaaPoista
 4. Niin ja eikös tää ollu vielä se palkittu niksi :D Mietin kanssa, oisko pitäny kokeilla, mutta ei ollu kaapissa kun mustia sukkahousuja..

  Toinen all-time niksipirkkasuosikkini: mansikkamaalla voit suojautua pahimmilta paarmaparvilta venyttämällä sukkahousut lippiksen päälle ja kuromalla vyötärökaistaleen kaulan ympärille - tadaa, DIY hyönteishattu tehty!

  VastaaPoista
 5. Hayan: Juu, oli palkittu. Täytyypä ensi kesänä kokeilla tuo mansikkamaavinkki, mulla on kaksi riviä mansikkaa kasvimaalla ;)

  VastaaPoista