torstai 17. helmikuuta 2011

Torstai- tuumailuaTämän talon torstai tällä viikolla:

- aikainen aamuherätys
- kiireinen mutta kiva työpäivä
- ruuanlaitto
- rivitanssi
- lämmin leivinuuni
- idols
- käsitöitä
- kuumaa kaakaota
- Gunvald <3


Ulkona on hyytävän kylmä, -28. Hrrr..
Näin kylmänä talvena voisi muumina olla mukavaa. Talvihorroksessa (ei ihan unessa kuitenkaan) kotoilua suurten ruokavarastojen kanssa. Paljon hyviä kirjoja, kynttilöitä, elokuvia, käsitöitä. Ei aamuherätyksiä eikä pakollisia menoja. Töistä nyt puhumattakaan.
Mutta... tosiasia on se, että aamulla tästä taas lähdetään kylmään aamuhämärään, kohti perjantaita.
Auto on kuin jääkaappi pyörillä, moottori lämpenee, mutta sisätilat ei. Se on kuulemma diesel-auton ominaisuus - ei vika. Näin kylmällä pakkasella auto käyttää kaiken tuottamansa lämmön moottorin lämpimänä pitämiseen, kuski huolehtikoon itse omasta lämmityksestään...Kun on liki tunnin työmatka, siinä ehtii mukavasti saada raikasta ilmaa ja reipastua ennen töiden alkamista :)

Kiitos sille, joka keksi viikonloput, perjantait erityisesti!Tällä hetkellä tekeillä on pieni nalle, hyvän ystävän tyttösen pyynnöstä. Prototyyppi odottelee myös viikonloppua ja valmistumistaan, vaikka suunnittelu on vielä vähän vaiheessa :)
Materiaaleina -yllätys yllätys - vanhaa farkkua ja kutistettua villapaitaa.
Luulen, että viikonloppuna täällä laulaa ainakin ompelukone!

Pakkasillan terkuin,

Ellis

1 kommentti:

  1. Gunvald on mun!! Ruotsin alfauros numero yksi ♥

    Toi pakkasasia on muuten huvittava, pari ekaa päivää tuntuu, että nenä irtoaa, sitten tekis jo mieli vähentää turhia vaatekerroksia vaikka elohopea on ihan samoissa lukemissa..

    VastaaPoista