tiistai 15. helmikuuta 2011

HUPS!


Tänään pitkästä aikaa luksusmenoa työpäivän jälkeen. Raisa-kampaajani näytti taas, miten ammattitaidolla tästäkin harakanpesästä (jollaiseksi se aina viikkojen/kuukausien kuluessa vääjäämättä kotihoidossa muuttuu) kuoriutuu siisti vaaleaverikkö, juurikasvut piilossa ja muutenkin kutrit ojennuksessa. Tällä kertaa kävelin putiikista ulos ihanan otsatukan kanssa :) Otsan pyykkilauta piilossa ja jotenkin kevyt olo muutenkin.

Ihan mikä tahansa kampaamo ei ole kyseessä: kun astut Raisan putiikkiin, saat samalla silmänruokaa paikan upeasta sisustuksesta. Ikkunan edessä ei verhoja tarvita, kun siinä keimailee koko ikkunan kokoinen Marilyn-sermi.
Elviksen ja Marilynin kuvat komeilevat myös muilla seinillä, lisäksi aikansa palvellut kitara, seinille tulossa olevat lp-levyt ja muu aiheeseen ja tyyliin istuva rekvisiitta takaavat sen, että sessio ei mene pelkäksi lehtien selailuksi. Ei se menisi toki muutenkaan, juttua nimittäin riittää puolin jos toisinkin ;)

Kaiken kruunaa ihana pinkki ja vaaleanpunainen väriterapia! Vaikka päiväsi olisi mennyt kuinka vinoon tahansa, täältä lähtiessä et taatusti ikäviä asioita enää muista.
Jo kampaamon nimi HUPS! kertoo, että persoonallisuutta ja omaa tyyliä arvostetaan tässä putiikissa.
(HUPS = Have Your Personal Style!)
Tukka hyvin- kaikki hyvin :)
Kiitos Raisa!


Ellis

3 kommenttia:

 1. Kivat hiukset ja mikä kampaamo! Kyllä kelpaa käydä Raisalla:)

  VastaaPoista
 2. Ooooh, onpas HUPSia kerrakseen! Tuonnehan tarttis tehdä ihan omakohtainen ekskursio jo ihan sisustuksellisista ja tunnelma syistä. Jos siinä samalla hoituisi hiuksisto, niin mitä muuta ihminen voi toivoa. Hm, no ehkä kupposen kahvia ;)

  VastaaPoista
 3. Kyllä, lämpimästi suosittelen. Kun käy kerran, käy toisenkin jne.
  Ja arvaas, minkävärisiä Domino-keksejä tässä baarissa tarjoillaan kahvin kanssa? Tietenkin pinkkejä :)

  VastaaPoista